Nyheter

Lexicon är Nordens största testcenter för Pearson VUE

19 mars 2024 | Nyheter

Pearson VUE är en erkänd auktoritet inom certifieringar och testning, och deras omfattande utbud av certifieringsprogram spänner över en rad sektorer, inklusive IT, medicin, finans och många fler.

Genom att samarbeta med Pearson VUE, positionerar sig Lexicon som en central knutpunkt för de som strävar efter att förbättra sina yrkesmässiga kvalifikationer och öka sin marknadsvärde.

Under det gångna året, 2023, hade vi på Lexicon förmånen att välkomna över 3 000 individer till våra testcenter runt om i Sverige. Detta gör oss till Nordens största testcenter för Pearson VUE.

Anna Östlund, Lexicon IT-proffs:

− Dessa ambitiösa individer har alla deltagit i Pearson VUE-certifieringar inom olika områden, och vi är stolta över att ha kunnat stödja dem på deras resa mot professionell framgång. På Lexicon sätter vi alltid kvalitet och service i fokus. Våra testcenter är utrustade med den senaste teknologin för att säkerställa att varje individ kan genomföra sina certifieringsprov under optimala förhållanden. Vår personal är också dedikerad till att skapa en positiv och stödjande miljö för våra testdeltagare, vilket gör att de kan känna sig trygga och fokuserade när de tar sina prov.

Se våra IT-certifieringar

Klicka här för att se och boka Lexicons utbud.

Vill du veta mer, tveka inte att ta kontakt med oss

itproffs@lexicon.se
08-511 611 00